Dakpannen vervangen voor een frisse look

dakpannen vervangenDakpannen hebben niet veel onderhoud nodig en hebben toch een zeer lange levensduur. Om deze reden zijn de meeste schuine daken van huizen in Nederland & België voorzien van een dakbedekking met dakpannen. Toch kunnen dakpannen door de jaren heen vies worden.

Zure regen en bladeren die van bomen afwaaien zorgen voor een laag vuil op het dak dat er ten eerste niet mooi uitziet, maar ook na verloop van tijd de dakpan kan aantasten. Wanneer dit gebeurt dan kunnen de dakpannen vervangen worden voor een frisse look. Als uw huis namelijk weer van nieuwe dakpannen is voorzien dan ziet het dak er weer als nieuw uit. Het vervangen van de dakbedekking hoeft overigens niet alleen gedaan te worden wanneer er zich problemen met het dak voordoen.

Bekijk ook dakwerken Brasschaat, dakwerken wuustwezel & dakwerken Mol

Mooi en nieuwe dakbedekking

Ook als dakpannen vies worden dan kunnen zij nog altijd een zeer lange levensduur behouden. Het kan soms zijn dat er een dakpan gaat lekken waarna er een losse dakpan vervangen kan worden. Soms komt het echter ook voor dat een dak zo vies is dat mensen graag de dakpannen willen laten vervangen om het er mooi en nieuw uit te laten zien. In en om het huis zorgen we er altijd voor dat ons huis er tiptop uit blijft zien. De tuin, gevel en kozijnen worden altijd netjes bijgehouden. Hierdoor blijft uw huis er mooi uitzien en ondervindt u ook geen problemen zoals lekkages. Echter als u gevel en kozijnen recent zijn vervangen dan ziet een oud en vies dak er niet mooi uit. Wanneer u de dakpannen laat vervangen dan past het dak weer helemaal bij de rest van het huis.